top of page

PLANIRANJE

Ti planiranje dela izzive?

Pobrskaj malo nazaj po objavah, ko smo govorili o treh korakih.


1. V koledar sproti zapiši vse sestanke, srečanja, dogodke. Tako boš vedela, koliko časa imaš prostega. Ne pozabi načrtovati čas zase in za družino.


2. Ob strani si zapiši max. 5 stvari, ki te v tem tednu čakajo (uredi spletno stran, napiši objave za cel mesec, dogovori se s stranko za sestanek, napiši ponudbo,...) Odvisno je tudi od tega, koliko časa ti vzamejo stvari in koliko časa imaš na voljo v dnevu. 3. Naloge vstavi v dneve v tekočem tednu.

Če delaš na projektu in bi imela rada vse sestanke, notesa na enem mestu, ti priporočam naslednje aplikacije:


V nadaljevanju s tabo delim programe, ki sem jih malo raziskala, da ugotovim kaj bi mi lahko kar se da največ pomagalo pri mojem in tvojem poslu.


Calendly - je ena izmed najbolj poznana aplikacija in se jo uporablja pri sestankih. Poslovnemu partnerju ali stranki pošlješ možne termine (ko imaš ti čas), oseba na drugi strani pa izbere kateri termin od navedenih ji najbolj ustreza. Calendly se lahko poveže z Zoom in ob potrditvi termina, dobi oseba potrdilo in link povezavo. S pomočjo Calendly-ja ne izgubljaš čas s komunikacijo.


Notion je aplikacija, ki podpira več ekip skupaj. pri projektih ti pomaga tudi AI Je aplikacija, ki lahko vključuje neomejeno število članov ekipe in ustvarite do 1000 skupin za shranjevanje določenih gradiv.

Najboljše lastnosti pri tej aplikaciji ustvarite predloge, povežite ekipe, dostopate de dokumentov in zgodovino zapiskov.

Na voljo brezplačno, nadgradnjo pa si zagotoviš za 10 eur mesečno.

Dostopno preko spletnega brskalnika, macOS, iOS, Windows, Android.


Asana je prilagodljiva uporniku in se lahko odločaš med tredaicionalnem seznamu opravil, koledarju ali pa podobno kot Trello in se naloge nahajajo na Kanban tabli.

Asana sprejeme do 15 članov ekipe, za večjo ekipo pa je možnost nadgradnje.

Najboljše lastnosti prilagodljiva nadzorna plošča, oznake in komentarji, koledar po meri, dodelitev pod nalog, integracije elektronske pošte, obvestila in opomniki.

Na voljo brezplačno, nadgradnjo pa si zagotoviš za 10 eur mesečno.

Na voljo za spletne brskalnike, iPhone, Android

Todoist je aplikacija za spremljanje vseh svojih opravil - vse skupaj do 80 projektov in s tem olajša ločevanje neporavnanih nalog za poljubno število različnih seznamov. Lahko imaš ločene sezname za službena, osebna opravila ali kakšna druga opravila.

Prednost je preprostost, je kot replika ročnega seznama opravil, v katerikoli napravi uporabljate to aplikacije.

Najboljše stvari so vizualna podoba, projektni template-i, sinhronizacija podatkov v realnem času, obvestila in opomniki.

Na voljo brezplačno, z nadgradnjo za slabe 4 eur na mesec.

Dostopno preko spletnega brskalnika, macOS, Windows, Android.


Trello je aplikacija, ki pride prav še posebno večji skupini ljudi ali, ko je v en projekt vključeno več ekip.

V aplikaciji Trello lahko ustvariš različne trake/pasove z nalogami, ki predstavlja ves delovni proces. Naloge lahko prestavljaš iz enega traku na drug trak. S to postavitvijo imaš lažji pregled nad tem kaj je in kaj še ni dokončano.

S to aplikacijo lahko dodeliš naloge, organiziraš naloge z oznakami ali kategorijami si ogledaš zgodovino dejavnosti, naložiš priloge k opravilom.

Na voljo brezplačno, nadgradnjo pa si zagotoviš s 5 euri na mesec.

Dostopaš lahko s spletnimi brskalniki, Androidom, iPhonom, Windows ali MasOS.


Rescuetime je aplikacija, ki to pomaga izračunati in spremljati, koliko časa potrebuješ za različne vrste naloge. Npr. koliko časa porabiš za pisanje objav ali e-novičk, koliko časa preživiš na socialnih omrežjih, koliko časa uporabiš za urejanja tehničnih stvari itd.

Ta aplikacija ti pomaga videti in razumeti, kje porabite preveč časa za naloge, ki nimajo vpliva. Blokira vsa nepooblaščena spletna mesta in beleži računalniško dejavnost, sledi trendom, ima orodje štoparico, poroča o ciljih, točkuje tvojo produktivnostjo.

Aplikacija je zastonj, nadgradnja pa stane samo dobrih 6 eur mesečno.

Na voljo jo imaš preko spletnih brskalnikov, macOS, Windows, Android.
4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page